Hiukset

Olet tullut Hiusvitan www-sivuille. Jos olet kiinnostunut hiusten kauneudesta ja hyvinvoinnista olet oikealla sivustolla. Tervetuloa mukaan!

Tästä pääset tutustumaan tuotteeseemme!

Kauneuden- ja hiustenhoidon alalla on uusia asiakastarpeita. Aika on haastavaa. Ihmisten uskallus tehdä ostopäätöksiä on ymmärrettävistä syistä laskenut. Osa ihmisistä pitkittää kampaamokäyntien välejä tai värjää hiuksensa jopa kotona. Tämä on havaittavissa useimpien naisasiakkaiden kohdalla. Hiusten hyvinvoinnin kannalta tärkeiden tuotteiden ostoista myös tingitään. Miehet käyvät säännöllisesti parturissa neljän viikon välein, eikä heidän tuotteiden ostokäyttäytymisessä ole havaittu merkittäviä muutoksia.

Olemme selvittäneet, kehittäneet, ideoineet, opiskelleet ja käyttäneet kokemustamme hyväksi ja havainnoineet erilaisia tulokulmia hiusten ja kauneudenhoidon alalta. Autamme kuluttaja asiakkaita, parturi-kampaajia ja maahantuojia. Uskomme olevamme linkki eri toimijoiden välillä. Olemme kehittäneet uudenlaisia tuotteita ja keinoja parturi-kampaajille parempaan asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseen ja kuluttajien palvelemiseen.

Havaintomme: 

* kilpailu on kovaa. Marketit, apteekit, luontaistuotekaupat sekä verkkokaupat ovat vieneet parturi-kampaajien markkinoita
* digitaalisuus tuo haasteita varsinkin parturi-kampaamoalalle. Vain noin 30 % palvelujen tarjoajista on esillä digitaalisissa ympäristöissä, erityisesti www-sivut puuttuvat liian monelta
* ennen ostopäätöstä 70 – 80 % asiakaista etsii palveluita netistä
* asiakkaat kaipaavat kokonaisvaltaisempia ratkaisuja kauneuteen ja hyvinvointiin
* hiusalan tuotteiden osalta, meidän on kyettävä myymään hiuksiin liittyviä tuotteita kokonaisvaltaisesti

Kaunis Liike Oy tarjoaa palveluita alalle ajatuksella – hiuksista yhteiseen menestykseen. Alalla tarvitaan yhteistyötä ja asiakaslähtöisiä toimintatapoja. Olemme tuoneet markkinoille kustannustehokkaat markkinointi-viestinnän palvelut sekä autamme eri toimijoita koulutuksen ja konsultoinnin avulla. Tavoitteenamme on parantaa asiakastyytyväisyyttä ja alan kannattavuutta. Lähiviikkoina lanseeraamme uuden alan tuotteen, joka on tuotekategoriassaan ainutlaatuinen ja markkinoiden monipuolisin tuote. Tämä tuote ei kilpaile alan maahantuojien valikoimien kanssa. Olemme rajanneet tuotteen jakelu- ja myyntikanavaksi ainoastaan hiusalan ammattilaiset, parturi-kampaamot.

Kesäiset toiveemme:
* hiusalan tuotteet on turvallisinta ostaa parturi-kampaajilta

* parturi-kampaajan kannattaa rohkeasti kertoa hiusalantuotteiden vaikutuksista asiakkaalle
* parturi-kampaajilta on järkevää hankkia kokonaisvaltaisesti hiusalan palveluja
* parturi-kampaaja auttaa asiakasta ja asiakas kokee saavansa ammattitaitoista palvelua
* nostetaan yhdessä hiusten hyvinvointi tulevan syksyn teemaksi

Tulemme olemaan aktiivisia toimijoita hiustenhoitoalalla. Mikäli haluat tuoda näkemyksiäsi esille parturi-kampaamoalaan liittyen, annamme sinulle palstatilaa. Ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Nautitaan kesästä ja luonnollisesti kauneudesta, 

Etelä-Hämeessä
14. päivänä heinäkuuta 2016
Terhi Päivärinta ja Marko Ahtiainen