EMMIN HISSIPUHE

Tervehdys!

Olen 21-vuotias savolais syntyinen naisen alku Emmi Rossi. Nykyinen sijaintini on kuitenkin Helsinki, jonne muutin rakkaan lajini judon ja opiskelujen perässä. Judon pariin löysin tieni jo 6-vuotiaana. Aluksi harjoittelu oli vain leikkimistä eikä kilpaileminen juurikaan kiinnostanut. Vuodet ovat kasvattaneet minusta pesunkestävän kilpaurheilijan, joka haluaa kehittää itseään jatkuvasti ja tavoittelee menestystä maailmalla. Tällä hetkellä elämäni pyöriikin paljon judon ympärillä. Harjoittelen yleensä kaksi kertaa päivässä ja arkeeni kuuluvat leirit sekä kisat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Onneksi koulu, jossa opiskelen merkonomiksi mahdollistaa urheilun ja opiskelun yhdistämisen loistavasti.

Nyt olen kunnian saanut liittyä Hiusvitan tiimiin ja toimia Hiusvitan uutena mainoskasvona. Olen hurjan innoissani tästä projektista, sillä se avaa uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia molemmin puolin sekä toimii hyvänä tukipilarina uralleni. Lisäksi Hiusvita- tiimiläisyys tuo vaihtelua urheilijan arkeen. Tästäkin olen saanut jo maistiaisia muun muassa mainoskuvausten merkeissä.

Tulette varmasti kuulemaan minusta myöhemmin lisää. Maltan tuskin odottaa, mitä tuleman pitää!

Emmi

 

Olemme iloisia ja tyytyväisiä, että saimme Emmin mukaan Hiusvita tiimiin. Emmin pitkäjänteisyys ja hyvinvointia korostavat elämäntavat sopivat hyvin yhteen Hiusvitan arvomaailman kanssa. Haluamme tarjota Emmin faneille ja kannustajille 20 % erikoistarjouksen Hiusvitan verkkokauppa ostoksista. Lisäksi tuemme oheisen kampanjan osalta Emmin harjoittelua kohti 2020 vuosikymmenen arvokisoja.

Tsemppiä Emille treeneihin ja kisoihin,

Hiusvita tiimin puolesta Terhi Päivärinta

Ohessa ohjeet EMMI2024 kampanjaan!

Jokainen kampanjan kautta ostettu Hiusvita paukkaus kartuttaa Emmin sponsorointiin tarkoitettua pottia 10 euroalla (10 €)

Emmin ystävä, fani ja tukija. Saat 20 % alennuksen käyttöösi seuraavasti:

  1. Tutustu tuotteeseen hiusvita.fi/verkkokauppa
  2. Kun päätät ostaa klikkaa itsesi Osta Hiusvita® tästä painikkeesta kassalle
  3. Kirjoita kohtaan etuseteli alennuskoodi: EMMI2024
  4. Saat ovh hinnasta 20 % alennuksen
  5. Mikäli tilaat kolme pakkausta, saat toimituksen ilman toimituskuluja (alennus on tällöin kokonaissummasta 25 %)
  6. Tuotteen maksu tapahtuu kassalla verkkopankin kautta

Tuotteen ovh. hinta 51,90 € ja toimituskulut 9,90 €