Hiusvita x Tähdet Tähdet

Olemme eläneet pian viikon verran uutta vuotta 2018, mutta palataanpa silti vielä hetkeksi viime syksyyn. Saimme suuren kunnian olla mukana neljännellä Tähdet Tähdet-kaudella, kokea kymmenen viikon tapahtumat lähietäisyydeltä ja olla omalta osaltamme edistämässä Tähtien, tanssijoiden, tuomariston sekä juontajien hiusten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hiusvitan vastaanotto studiolla oli huikea. Jokaisessa jaksossa ollut tiimiläisemme pääsi ahkerasti vastailemaan tuotetta koskeviin kysymyksiin ja kiinnostusta Hiusvitan käyttöönottoon löytyi. Mikäli seuraat meitä instagramissa ja/tai facebookissa, oletkin varmasti nähnyt lukuisia päivityksiä kauden ajalta – parturi-kampaajia työssään ja Hiusvita-pussukoita uusien omistajiensa kanssa. Oli upeaa huomata, että hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointi on monelle tärkeää.

Mitä Tähdet Tähdet-kausi merkitsi meille ja ennenkaikkea Hiusvitalle? Meille tärkeintä on saada auttaa mahdollisimman monia hiusten kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, ympäri Suomen ja kotimaan rajojenkin ulkopuolella. Päällimmäisenä olemmekin onnellisia niistä lukuisista tavoittamistamme uusista kasvoista joille Hiusvitan saimme esitellä ja keille hiusvitamiinista tuli osa päivittäistä elämää.

Kiitos Dynastialle, joiden yhteistyökumppanina olimme. Kiitos kaikki tapaamamme upeat persoonat, kiitos palautteista ja kohtaamisista.

Suuri kiitos koko Hiusvitan tiimiltä kaikille Tähdet Tähdet-kaudella mukana olleille.

Katso alta muistoja kauden varrelta! Klikkaamalla kuvaa näet sen kokonaan & isompana.