HIUSVITAMIINI ON MONIPUOLINEN RAVINTOLISÄ

Hiusvita® on elintarvike. Tuote muistuttaa lääkkeitä eli se koostuu pillereistä ja kapseleista. Koostumuksensa ja sisältönsä puolesta tuote kuitenkin on ravintolisä eli elintarvike, jota säätelee elintarvikelaki. Ravintolisiä säätelee Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi ravintolisistä (2002/46/EY).

Parturi-kampaajat ovat hiusalan ammattilaisia, jotka ratkovat asiakkaidensa hiusongelmia. Ravinnon vaikutukset ovat kiinnostaneet kautta aikojen parturi-kampaajien asiakkaita. Jostakin syystä parturi-kampaamoissa ei ole ollut tarjota kuluttajille sisäisesti, suunkautta nautittavia hiusravintolisiä, vaan liikkeistä on ohjattu asiakkaat muualle.

Lähes 200 liikettä Suomessa ja Virossa haluavat tarjota kokonaisvaltaista palvelua asiakkaidensa tarpeisiin. Parturi-kampaajat ovat myös parhaimpia asiantuntijoita hiusten hyvinvointiin liittyen. Hiusvitatiimi tarjoaa lisäpalvelua parturi-kampaamoihin – hiusten hyvinvointi osaamista uudella Hiusvita ravintolisällä.

Ravintolisillä tarkoitetaan valmiiksi pakattuja elintarvikkeita, jotka ovat yhden tai useamman ravintoaineen tai muun aineen, jolla on ravitsemuksellinen tai fysiologinen vaikutus, tiivistettyjä lähteitä. Ravintolisiä myydään annosmuodossa mm. kapseleina ja pillereinä, jotka on tarkoitus nauttia pieninä mitta-annoksina. Ravintolisien tarkoitus on saada aikaan ravitsemuksellinen tai fysiologinen vaikutus, täydentäen ruokavaliota.  (tiivistetty Elintarviketurvallisuusvirasto, Evira)

LAATU

Käytämme tuotteissamme korkealaatuisia raaka-aineita, joiden puhtaus ja pitoisuudet mitataan erikseen tehtaan laboratoriossa. Yhteistyötehtaamme on GMP-sertifioitu eli laatukontrolli on varsin tiukka. Raaka-aineiden puhtaus- ja pitoisuustesteillä tarkoitetaan esimerkiksi mahdollisten bakteerikantojen (esim. E. Coli) ja raskasmetallien (elohopea, lyijy) tutkimista sekä sen varmistamista, että kyse on todella siitä aineesta, jota ostetaan. Olemme myös teettäneet lukuisia ylimääräisiä, itsenäisten laboratorioiden suorittamia pistotarkastuksia kyseisen tehtaan tuotteille ja todenneet laadun erinomaiseksi.

Kasvisöljyjen kohdalla ratkaisevan tärkeä laatutekijä on kyky välttää hapen pääseminen öljyyn kapseloinnin aikana. Totox arvo on maksimissaan laadukkaissa kasviöljy tuotteissa 20. Tehtaamme kehittynyt valmistusmenetelmä takaa tuotteelle Totox arvon 4. Laatutekijän kohdalla tehtaamme on menestynyt testeissä erittäin hyvin.

Hiusvita ei ole ns. bulkkituote eli raaka-aineiden kohdalla ei pyritä halvimpaan ratkaisuun. Valitsemme vaihtoehdoista perustellusti laadukkaamman ja samalla vältämme turhien lisäaineiden uittamisen tuotteeseen. Emme esimerkiksi pyri tekemään tableteista ”kivan värisiä” tai ”makeita”. Välttämättömien sidosaineiden kohdalla käytetään turvallisiksi todettuja ainesosia.

HIUSVITAN VAIKUTTAVAT AINESOSAT JA NIIDEN FYSIOLOGINEN VAIKUTUS

Biotiini, seleeni ja sinkki ylläpitävät hiusten terveyttä (terveysväite hyväksytty)
Rosmariiniuute aktivoi hiusten kasvua sekä auttaa hilseilevään päänahkaan (tutkimusnäyttöä on, ei hyväksyttyä terveysväitettä)
Kupari edistää ihon ja hiusten pigmentaatiota (terveysväite hyväksytty)
C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon toiminnalle (terveysväite hyväksytty)
Niasiini edistää ihon pysymistä terveenä (terveysväite hyväksytty)
Macadamiaöljy ehkäisee mm. ihon ja päänahan kuivumista (tutkimusnäyttöä on, ei hyväksyttyä terveysväitettä)
Fenugreek vaikuttaa positiivisesti verensokeritasapainoon (tutkimusnäyttöä on, ei hyväksyttyä terveysväitettä)
Merikollageeni hidastaa ihon vanhenemista ja parantaa ihon kimmoisuutta (tutkimusnäyttöä on, ei hyväksyttyä terveysväitettä)

Terveysväitteet on hyväksytty Euroopan Unionin toimesta ainesosille. Ainesosat, joille ei ole terveysväitettä Euroopassa, ovat useissa muissa maanosissa saaneet hyväksynnän terveysväitteen omaiselle vaikutukselle.

Vuorokausiannos, 2 tablettia ja 2 kapselia sisältää:

Macadamiaöljy 1500 mg
Merikollageeni 400 mg
Rosmariiniuute 200 mg
Fenugreek – uute 200 mg
C-vitamiini 200 mg (250 %*)
Niasiini 20 mg (125 %*)
Sinkki 20 mg (200 %*)
Kupari 1 mg (100 %*)
Biotiini 200 μg (400 %*)
Seleeni 54 μg (98 %*)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta, suomalaiset suositukset

MYYNTIPAIKAT

Hiusvitaa saa myydä ainoastaan parturi-kampaamoissa tai parturi-kampaajan ylläpitämässä verkkokaupassa ja maahantuojan verkkokaupassa. Lisäksi parturi-kampaajat ja maahantuoja voivat myydä tuotetta messuilla ja tapahtumissa PR-tarkoituksessa.

Etsi tästä lähin tuotetta tarjoava parturi-kampaamo.

Janakkalassa
13. päivä heinäkuuta
HIUSVITA kouluttajat