KOKONAISVALTAISTA ASIAKKAIDEMME PALVELUA

Olen Sari Leppäpuska ja olen toiminut yli 30 vuotta kampaamoalalla. Toimin yrittäjänä Parturi-kampaamo Päämajassa Nummelassa. Tutustuin vain kampaamoissa myytävään Hiusvita tuotteeseen marraskuussa 2016.

KOKOANAISVALTAISTA PALVELUA JA TUOTTEITA
Olen aina tahtonut palvella asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Mielestäni ulkoiset tuotteet kaipaavat rinnalleen laadukkaita sisäisesti nautittavia tuotteita. Uskon ja tiedän, että laadukas ravitsemus ja monipuoliset laadukkaat ravintolisät auttavat hiusten kauneuden ja hyvinvoinnin ylläpidossa ja parantamisessa. Otin Hiusvitan osaksi asiakkailleni tarjottavia palveluja, mutta kieltämättä olin aluksi skeptinen tuotteeseen.

ASIAKASKOKEMUKSIA
Joulun jälkeisinä päivinä asiakkaani tuli tuttuun tapaansa noin kuusi viikkoa edellisestä käynnistä palveltavaksi. Hämmästelin hänelle, että mitä hänen hiuksilleen olikaan tapahtunut? Hiukset olivat saaneet kiiltoa, elävyyttä ja taipuisuutta, jotka olivat olleet pitkään poissa. Asiakas kertoi syöneensä suosituksestani Hiusvita tuotetta juuri hiusten hyvinvointi ongelmien vuoksi. En edes muistanut, että olin myynyt ja suositellut tuotetta hänelle. Voitte uskoa, että olin hämmästynyt ja samalla tiesin löytäneeni erinomaisen tuotteen myyntivalikoimiini. Nyt minulla oli myynnissä tuote, jolla kykenin täydentämään hiusten hyvinvointipalvelut käsittelyistä ja ulkoisista tuotteista kokonaisvaltiasesti sisäisesti nautittavaan ravintolisään.

Oman kokemukseni mukaan Hiusvita sopii monen ikäisille naisille ja miehille. Omat asiakkaani ovat monesti hieman vanhempia ja he ovat saaneet hyvin apua hiustenlähtö ja muihin hiusongelmiin hiusvitamiinista.  Myös useampi miesasiakas on ryhtynyt säännöllisesti käyttämään Hiusvitaa. Monet naiset ovat ostaneet teini-ikäisille tyttärilleen monipuolista Hiusvitaa nopeuttamaan hiusten kasvua.

Itse olen saanut kampaajana kärsiä kynsieni heikkenemisestä työhöni liittyen. Hiusvitan käyttö on palauttanut kynsieni kunnon hyvälle tasolle muutamassa viikossa.

KANNATTAVAA KAMPAAJALLE
Tuotteiden myynti kampaamoissa kertoo siitä, kuinka olen onnistunut laadukkailla ammattilaistuotteilla palvelemaan asiakkaitani. 1990-luvulla tuotemyynti oli merkittävä tulon lähde meille kampaajille. Valitettavasti monet tuotteet ovat siirtyneet marketteihin ja muualla, missä niiden käyttöön ei osata opastaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hiusvita on laadukas ja monipuolinen vain meidän parturi-kampaajien myymä ammattilaistuote, jota on turha etsiä lääkehyllyjen ja ruokahyllyjen välistä. Tuote on meidän parturi-kampaajien ammattilaistuote, joka täydentää ulkoisten tuotteiden rinnalla tuotemyyntimme kokonaisvaltaiselle tasolle.

Hiusvitan on osaltaan auttanut minua nostamaan tuotemyynnin osalta liikevaihtoa merkittävästi. Tämä on tervetullutta minulle hiusalan ammattilaisena.

KANNATTAVAA ASIAKKAALLE
Asiakkaani ovat olleet erinomaisen tyytyväisiä, kun olen kyennyt lisäämään palveluja heille hiusvitamiinin avulla. Heidän palautteensa on ollut erinomaista. Se mikä minua lämmittää erityisesti on, että asiakkaani ovat pitäneet Hiusvitan hintalaatusuhdetta edullisena ja asiakasystävällisenä. 

HIUSVITAN VAIKUTUKSET TYÖPÄIVIINI
Hiusvita ei ole lisännyt työmäärääni yhtään. Normaalia alhaisempi arvonlisävero (14 %) on tervetullutta kampaajan arkeen. Terveystarkastajalle ilmoitin tuotteen myynnin aloittamisesta, eikä siitä syntynyt minulle kustannuksia eikä kovin montaa minuuttia ylimääräistä työtä. 

Useimmiten kun palvelen asiakasta, annan hänelle Hiusvitan nettisivuilta kopioimiani ja tulostamiani tekstejä luettavaksi. Asiakkaat kyselevät jonkin verran tuotteesta, mutta informaatio on useimmille riittävää. En tyrkytä tuotetta, mutta kaikille joiden uskovan hyötyvän tuotteen vaikutuksista suosittelen tuotetta kokeiltavaksi.

Hiusvitamiini on erinomainen vain parturi-kampaajien myymä tuote, jolla saadaan aktiivisia ja säännöllisiä käyttäjiä, jotka ostavat tuotteita säännöllisesti meiltä kampaajilta.

KAMPAAJAN VALIKOIMIIN
Suosittelen kaikille parturi-kampaajille, jotka haluavat palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti hiusten, ihon ja päänahan hyvinvointiin liittyen, pohjoismaista kampaajien erikoisravintolisää Hiusvitaa valikoimiin. Hiusvita ehkäisee hiusten lähtöä, ylläpitää hiusten normaalia terveyttä, ylläpitää limakalvojen kosteustasapainoa, on hyväksi iholla ja vahvistaa kynsiä.   

Ja terveiseni Hiusvitan valmistuttajalle ja markkinointiin – älkää vain viekö sitä muualle kuin meille hiusalan ammattilaisille myyntiin.

Nummelassa 12. päivänä maaliskuuta 2017
Parturi-kampaamo Päämaja
Sari Leppäpuska
parturi-kampaaja, yrittäjä  

ps. Hiusvitan kouluttajien ja edustajien yhteystiedot löydät täältä