KOREUS PALVELEE KOKONAISVALTAISESTI

Koreus on Tampereen ydinkeskustaan joulukuussa 2014 avattu kampaamo. Liike on suuren unelmani toteutuminen ja oman tarinamme alku, joka täyttyy intohimosta alaan. Kampaamomme pitää sisällään henkilökunnan, joka inspiroituu ympärillä olevasta kauneudesta, ihmisistä ja huomiota herättävistä tyyleistä. Olemme valmiina luomaan uutta, ideoimaan ja kääntämään katseita.

Koreus haluaa palvella asiakasta henkilökohtaisesti, sillä jokaisella asiakkaallamme on oma persoonallinen tyylinsä – me haluamme korostaa sen koreutta.

Mielestäni on erittäin hyvä, että me ammattilaiset huolehdimme asiakkaiden ulkoisesta hyvinvoinnista; teemme hiuksiin kauniin värin, toimivan leikkauksen, teho hoidamme hiuksen pintaa ja annamme asiakkaalle kotihoito sekä muotoiluvinkit. Meidän on kuitenkin tärkeää muistaa, että suuri vaikutus hiusten hyvinvointiin tulee siitä mitä hius saa sisältäpäin. Ravitsemuksen merkitys hiusten hyvinvoinnille ja kauneudelle on hyvä jokaisen kampaajan ja asiakkaan muistaa.

Tutustuin Hiusvita nimiseen ravintolisään vuoden 2016 lopulla.  Olen syönyt tuotetta nyt kolme kuukautta ja juuri nyt aloitin tauon noin kuukaudeksi ja sen jälkeen jatkan jälleen kolmen kuukauden kuureina. Noin kuukauden käytön jälkeen aloin huomata hiuksissa runsaasti uutta kasvua ja hius tuntui elinvoimaisemmalta kuin aiemmin. Kynnet sekä iho minulla ovat olleet jo aiemmin hyvässä kunnossa, siitä syystä en huomannut niissä suurta muutosta.

Tällaista tuotetta ei aiemmin ole pelkästään meidän kampaajien suosituksesta ollut mahdollista hankkia mistään ja Hiusvitan markkinoille tultua, on hienoa saada palvella asiakaita kokonaisvaltaisesti. Useat asiakkaamme ovat käyttäneet ja olleet kiinnostuneita ravintolisistä, joilla on toivottu olevan vaikutusta hiusten hyvinvoinnille ja kauneudelle. On hienoa saada tarjota suoraan asiakkaille tehokasta ja toimivaa ravintolisää kampaamokäynnin yhteydessä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, että heidän ei enää tarvitse etsiä muualta ravintolisiä hiusten hyvinvoinnille.  

Hiusvita on otettu hyvin asiakkaiden parissa vastaan. Meidän kampaajien kannattaa kertoa tuotteesta ja panostaa sen esillepanoon liikkeissämme. Asiakkaat odottavat meiltä hiusalan ammattilaisilta ohjeita hiusten hyvinvointiin liittyen. Hiusvitasta kannattaa kertoa, jotta asiakkaat saavat täyden palvelun ja löytävät tuotteen. Pitkäjänteinen tuotteen esittely ja esillepano tekevät siitä asiakkaille helpommin lähestyttävän ja tutun. 

Omalta osaltani pitkät työpäivät kuormittavat kehoa ja siinä vaiheessa korostuu ravinto ja sen vaikutukset jaksamiseen sekä hyvinvointiin. Liikun myös paljon vapaa-ajalla, joka lisää ravinnon merkitystä. Hiusvita on hyvä lisä terveellisen ravitsemuksen lisäksi. Hiusvita sisältää todella kattavasti tarpeellisia ainesosia. 

Ravintolisiä kannattaa vertailla toisiinsa. Tässä oma analyysini mukaan Hiusvita voittaa helposti muut markkinoilla olevat ravintolisät hiuksille ja iholle. Asiakkaan kannattaa olla myös kärsivällinen. Hiusvitan tuomat muutokset eivät tapahdu hetkessä vaan ottavat oman aikansa. Ravintolisä alkaa vaikutta muutaman viikon käytön jälkeen.

Tampereella 4. päivänä toukokuuta 2017
Maarit Koistinen, perustaja
Koreus – design for your hair
www.koreus.fi
Tampere
FINLAND

Kampaaja haluatko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä edustajiin.
Haluatko tutustua Hiusvitan sisältöön? Tutustu tästä tuotteeseen. 
Tästä löydät liikkeet, jotka myyvät Hiusvitaa.