HIUSVITA OSTAJAN OPAS
Hiusvita® on yleistä hyvinvointia edistämään kehitetty hiusvitamiini. Sen ainesosat tukevat kokonaisvaltaisesti päänahan, ihon ja hiusten terveyttä sekä suojaavat soluja hapettumiselta.

Monet meistä miettivät, että tarvitsenko minä ravintolisää täydentämän ravitsemusta. Listasimme asioita, jotka voivat viitata siihen, että Hiusvita voi mahdollisesti auttaa sinua hiusten, ihon ja päänahan terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja parantamisessa.

Tarvitsetko sinä Hiusvitaa?

 • Epäiletkö, että ravitsemuksesi ei ole riittävän tasapainoista ja monipuolista?
 • Joudutko kiireen vuoksi tinkimään terveellisistä ruokailutottumuksista?
 • Harrastatko jotakin liikuntalajia, joka saattaa lisätä ravintoaineiden kulutusta?
 • Onko sinulla ruoansulatusongelmia ja epäilet, että ravintoaineet eivät imeydy normaalisti?
 • Syötkö säännöllisesti pitkälle jalostettuja ruokia, esim. valmisruokia?
 • Onko sinulla elämäntilanne, joka asettaa kovempia vaatimuksia ravitsemukselle, kuin normaalisiti?
 • Epäiletkö, että ruokasi ei sisällä tasapainoisesti hiusten, ihon ja päänahan terveydelle tarpeellisia vitamiineja ja muita suojaravinteita?

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ravitsemusta. Usein kuitenkin monet elämän tosiasiat vaikuttavat siihen, että joudumme tinkimään tasapainoisesta, monipuolisesta ja terveellisestä ravitsemuksesta. Näissä tapauksissa Hiusvita voi auttaa ylläpitämään hiusten, ihon ja päänahan terveyttä. Haluatko kokeilla Hiusvitaa? Suosittelemme kolmen – neljän kuukauden jaksoa kokeilujaksoksi. Tämä perustuu hiusten kasvun fysiologiaan, josta löydän lisää tietoa täältä. Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, voi Hiusvita olla mahdollisesti sinulle hyvä ravintolisä.

Mistä Hiusvitaa saa?
Hiusvitaa saat ammattilaisilta sekä maahantuojan verkkokaupasta. Tästä löydät liikkeet, jotka myyvät Hiusvitaa. Jos sinun liikkeesi ei vielä myy tuotetta, kerro hänelle, että ostaisit tuotteen mieluiten häneltä. Tästä tietoa jälleenmyyjille.

Useat asiakkaat haluavat kuitenkin kokeilla ja käyttää tuotetta, vaikka oma ammattilainen ei toistaiseksi myy sitä. Pääset hankkimaan Hiusvitaa oheisesta linkistä, maahantuojan verkkokaupasta. Jälleenmyyjät myyvät yleensä tuotetta hintaan 39 – 49 € / kuukauden annos. Maahantuojan verkkokaupassa tuote maksaa 59,90 € + 9,90 € rahtikulut.

Tästä voit ostaa 

Kauneus ja terveys
Kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä. Eri puolilla maailmaa ja hyvinkin erilaisissa kulttuureissa monet kauneusihanteet ovat kuitenkin meille kaikille yhteisiä. Tämä johtuu siitä, että ihminen vaistomaisesti pitää tervettä ja luonnollista kauniina.

Hyvinvoivilta näyttävät ja kauniit hiukset ovatkin viesti siitä, että päänahan, hiustupen ja itse hiuksen terveys ovat kunnossa myös solutasolla. Hiusten terveyttä ohjaa luonnon oma, henkeäsalpaavan monimutkainen järjestelmä, jonka toimintaan voimme parhaiten vaikuttaa varmistamalla, että ravintomme on monipuolista ja terveellistä.

Hiusvita on ravintolisä, joka lähestyy hiusten hyvinvointia kunnioittamalla luonnon omia periaatteita. Sillä varmistetaan, että hiusjärjestelmä saa juuri niitä ravintoaineita, joita se tieteellisen tutkimuksen perusteella eniten tarvitsee.

Onko arkesi stressaavaa?

 • Kärsitkö työssä tai vapaa-ajalla liiallisesta stressistä?
 • Onko elämänrytmisi liian kiireinen?

Kannustamme säännöllisiin ja terveellisiin elämäntapoihin. Stressin välttäminen on terveydelle hyväksi. Mikäli kuitenkin koet stressiä, saattaa se aiheuttaa hiusten, ihona ja päänahan hyvinvoinnille haasteita. Näissä tapauksissa parturi-kampaajasi voi suositella sinua vinkkejä hiusten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Hiusvita voi myös auttaa sinua saamaan hiukset, ihon ja päänahka voimaan paremmin, vaikka stressi vaivaakin sinua arjessa. Kysy Hiusvitaa ammattilaiseltasi muiden vinkkien lisäksi. Jos hänellä ei vielä ole Hiusvitaa myynnissä, voit ostaa tuotteen maahantuojan verkkokaupasta.

Tästä pääset kokeilemaan.

Onko hiustesi hyvinvointi koetuksella?

 • Käsitelläänkö hiuksiasi usein väriaineilla?
 • Käytätkö heikkolaatuisia hiusten hoitotuotteita?
 • Onko sinun hiusten kasvu mielestäsi normaalia heikompaa?
 • Vaikuttaako hiustesi kunto heikommalta kuin ennen?
 • Lähteekö sinulta hiuksia mielestäsi tavanomaista enemmän harjatessa?
 • Haluaisitko hiustesi olevan paremmin hyvinvoivat?
 • Harrastako liikuntaa hyvinvointisi kannalta liian vähän?
 • Onko liikuntaharrastuksesi erittäin kuormittavaa?

Useat ihmiset kärsivät tahtomattaan hiusten, ihon ja päänahan ongelmista. Ongelmat saattavat johtua monista eri tekijöistä. Tahtomattamme Hiusten hyvinvointi kärsii, iho kuivuu ja päänahka ei voi hyvin. Ammattilaiset osaavat antaa sinulle käytännöllisiä vinkkejä ja tarjota laadukkaita tuotteita hiusten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Ravintoaineet vaikuttavat hiusten kasvuun käytännössä ainoastaan sisäisesti, suunkautta nautittuna. Joko sinun ammattilaisesi on ottanut valikoimaan monipuolisen ja laadukkaan hiusvitamiinin, Hiusvitan? Hiusvita on hintalaatusuhteeltaan erinomainen tuote.  Jos sinun käyttämäsi liike ei vielä tarjoa Hiusvitan ostomahdollisuutta, voit ostaa ja kokeilla tuotetta maahantuojan verkkokaupasta.

Maahantuojan verkkokauppa

Elämäntilanteita, joissa hiusten hyvinvointi voi kärsiä

 • Oletko opiskelija, jolla stressi painaa päälle ja olet tinkinyt terveellisestä ravinnosta?
 • Oletko kiireellinen pienten lasten äiti tai isä?
 • Asettaako työpaikkasi sinulle paineita, jotka lisäävät stressiä?
 • Oletko pienten lasten äiti, joka juuri lopettanut imettämisen?
 • Onko sinulla painon pudotusohjelma menossa?
 • Noudatatko jotakin erikoisruokavaliota ja epäilet suoja-aineiden riittävyyttä?
 • Alkaako iäntuomat haasteet näkyä hiustesi hyvinvoinnissa?

Säännölliset elämäntavat, hyvät sosiaaliset suhteet, terveellinen ja täysipainoinen ravitsemus ovat hiusten, ihon ja päänahan hyvinvoinnin kannalta tärkeitä. Erilaisille elämänvaiheille ja niistä johtuville ongelmille hiusten, ihon ja päänahan terveyteen liittyen emme mahda mitään. Harva meistä nimittäin kykenee jatkuvasti säännöllisiin ja terveellisiin elämäntapoihin.

Ammattilaiset auttavat sinua kokonaisvaltaisesti hiusten hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Useimmat hiusalan ammattilaiset ovat hiusten hyvinvoinnin todellisia huippuammattilaisia. Monet heistä lähestyvät asiaa kokonaisvaltaisesti. Jos jostakin syystä ammattilaisesi ei tarjoa sinulle Hiusvitaa, kerro hänelle tuotteesta. Vertailkaa sisältöjä markkinoilla myytävien tuotteiden välillä.

Hiusvitaa myyvät hyvinvointi- ja kauneusalan ammattilaiset. Tästä pääset pyytämään ammattilaisena tarjousta Hiusvitan jälleenmyynnin aloittamisessa. Jälleenmyyjillä tuotteen hinta on erittäin kilpailukykyinen.

Mikäli haluat ostaa tuotetta auttamaan elämäntilanteista johtuviin hiusten hyvinvoinnin ongelmiin, vaikka lähin ammattilaisesi ei vielä myy sitä, onnistuu se nyt meiltä maahantuojan verkkokaupasta.

Hiusvitaa eri elämäntilanteisiin

Pakkaus ja sisältö
Ravintolisä, 90 kapselia, 90 tablettia, 176,4 g

Hiusvita on hiusten hyvinvointia edistämään kehitetty ravintolisä. Sen ainesosat tukevat kokonaisvaltaisesti päänahan ihon ja hiusten terveyttä ja suojaavat soluja hapettumiselta.* Hiusvita-pakkaukseen kuuluu sekä vitamiini- ja hivenainetabletti että hiusten hoidossa paljon käytettyä, macadamiapähkinästä puristettua öljyä sisältävä kapseli. Macadamiaöljy on poikkeuksellisen korkealaatuinen kasviöljy, joka toimii tasapainoisena omega -3, -6, -7 ja -9 rasvahappojen lähteenä.

Biotiini, seleeni ja sinkki edesauttavat hiusten normaalia toimintaa.*

Suositeltava vuorokausiannos:
2 tablettia ja 2 kapselia päivässä. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

2 tablettia ja kapselia sisältää:
Macadamiaöljy                  1400 mg
Merikollageeni                     400 mg
Rosmariiniuute                    200 mg
Fenugreek – uute                 200 mg
C-vitamiini                            200 mg (250 %*)
Niasiini                                   20 mg (125 %*)
Sinkki                                     20 mg (200 %*)                                      
Kupari                                       1 mg (100 %*)                                        
Biotiini                                  200 µg (400 %*)
Seleeni                                   54 µg (98 %*)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tablettien ainesosat:
Merikollageeni, rosmariiniuute, renugreek-uute, natriumaskorbaatti, nikotiiniamidi, sinkkibisglysinaatti, kuparibisglysinaatti, biotiini, maltodekstriini

Sakeuttamisaineet:
Selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat

Paakkuuntumisenestoaineet:
Kalsiumfosfaatti, piidioksidi,
Pintakäsittelyaine:
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Kapselien ainesosat: 
Macadamiaöljy (macadamiapähkinästä), gelatiini,
Stabilointiaine: glyseroli.

Säilytys:
Säilytä tuote kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja poissa auringonvalosta.

Kenelle tuote ei sovi?
Ei suositella henkilöille, joilla verenhyytyminen on heikentynyt. Tuote ei sovi verenohennuslääkkeiden käyttäjille. Tuote ei sovi henkilöille, joilla on kala- tai äyriäisallergia. Tuote sisältää macadamiapähkinästä puristettua öljyä. Ei sisällä laktoosia. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Hiusvita® tuotetta voit ostaa tästä

Valmistuksesta ja raaka-aineista
Käytämme tuotteissamme korkealaatuisia raaka-aineita, joiden puhtaus ja pitoisuudet mitataan erikseen tehtaan laboratoriossa. Yhteistyötehtaamme on GMP-sertifioitu eli laatukontrolli on varsin tiukka. Raaka-aineiden puhtaus- ja pitoisuustesteillä tarkoitetaan esimerkiksi mahdollisten bakteerikantojen (esim. E. Coli) ja raskasmetallien (elohopea, lyijy) tutkimista sekä sen varmistamista, että kyse on todella siitä aineesta, jota ostetaan. Olemme myös teettäneet lukuisia ylimääräisiä, itsenäisten laboratorioiden suorittamia pistotarkastuksia kyseisen tehtaan tuotteille ja todenneet laadun erinomaiseksi. Esimerkiksi kala- ja kasvisöljyjen kohdalla ratkaisevan tärkeä laatutekijä on kyky välttää hapen pääseminen öljyyn kapseloinnin aikana. Tämänkin laatutekijän kohdalla yhteistyötehtaamme on menestynyt testeissä erittäin hyvin.

Hiusvita ei ole ns. bulkkituote eli raaka-aineiden kohdalla ei pyritä halvimpaan ratkaisuun. Valitsemme vaihtoehdoista perustellusti laadukkaamman ja samalla pyrimme välttämään turhien lisäaineiden uittamisen tuotteeseen. Emme esimerkiksi pyri tekemään tableteista ”kivan värisiä” tai ”makeita”. Välttämättömien sidosaineiden kohdalla käytetään turvallisiksi todettuja ainesosia.

HINTA
Hiusvitan hinta maahantuojan verkkokaupassa on 59,90 € (sis. alv 14%) + postimaksu 9,90€.

TOIMITUSTAVAT JA KULUT
Toimitus perinteisenä postipakettina toimitusosoitteeseen. Mikäli tilaaja ei ole vastaanottamassa pakettia, hänelle jätetään postilaatikkoon noutopyyntö postitoimipaikasta. Lähetys on noudettavissa postitoimipaikastanne noutopyynnössä ilmoitetun ajan. 

HUOMIO! Tilatessasi vähintään kolmen kuukauden annoksen ja hinnan ylittäessä 119,80 € kokonaissumman, saat postipaketin ilman toimituskuluja. 

TOIMITUSAIKA
2-7 arkipäivää. Postitoimitukset lähtevät pääsääntöisesti matkaan tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. 

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS
Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Otathan yhteyttä ennen mahdollista palautusta puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli palautus johtuu tuotteen virheellisyydestä, tai olemme lähettäneet väärän tuotteen, maksamme lähetyksestä aiheutuvat kustannukset. Tällöin myös korvaava tuote lähetetään maksutta tilalle tai kauppa perutaan ja palautamme tuotteiden hinnan.

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET
Mikäli paketti on rikkoutunut kuljetuksen aikana, voit ottaa yhteyttä meihin: asiakaspalvelu(at)hiusvita.fi, tai puhelimitse: p. 044 9741 225. Näin voimme sopia korvaavien tuotteiden lähettämisestä. 

MAKSUTAVAT
Maksutapoina käytämme suomalaisia verkkopankkeja sekä Visa- ja Mastercard luottokortteja. Halusimme tehdä tämän sinulle helpoksi ja turvalliseksi.