TUOTE

Hiusvita on kehitetty ajatuksella, jossa saat tehokkaimmat ainesosat hyvinvoinnin varmistamiseen. Kehitystyössä on ajateltu laaja-alaisesti ihmisen terveyttä ja niitä ainesosia, joista monelle on puutteita normaalissa ravinnossa. Hiusten, ihon ja kynsien kunnon heikkeneminen on usein ensimmäinen ulospäin näkyvä tunnusmerkki, kun ravitsemus on puutteellista.   

Ihminen vaistomaisesti pitää tervettä ja luonnollista kauniina. Hyvinvoivilta näyttävät ja kauniit hiukset, iho ja kynnet ovatkin viesti siitä, että terveys ovat kunnossa myös solutasolla. Terveyttä ohjaa luonnon oma, monimutkainen järjestelmä, jonka toimintaan voimme parhaiten vaikuttaa varmistamalla, että ravintomme on monipuolista ja terveellistä. Hiusvita on ravintolisä, joka lähestyy hyvinvointia kunnioittamalla luonnon omia periaatteita. Sillä varmistetaan, että saamme juuri niitä ravintoaineita, joita elimistömme tieteellisen tutkimuksen perusteella eniten tarvitsee.

Ravintolisä, 90 kapselia, 90 tablettia, 176,4 g

Hiusvita on hyvinvointia edistämään kehitetty ravintolisä. Sen ainesosat tukevat kokonaisvaltaisesti terveyttä ja hyvinvointia. Hiusvita-pakkaukseen kuuluu sekä vitamiini- ja hivenainetabletti että monipuolisesti hyvinvoinnin hoidossa käytettyä, macadamiapähkinästä puristettua öljyä sisältävä kapseli. Macadamiaöljy on poikkeuksellisen korkealaatuinen kasviöljy, joka toimii tasapainoisena Omega -3, -6, -7 ja -9 rasvahappojen lähteenä.

Suositeltava vuorokausiannos:
2 tablettia ja 2 kapselia päivässä. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ei suositella henkilöille, joilla verenhyytyminen on heikentynyt. Tuote ei sovi verenohennuslääkkeiden käyttäjille. Tuote ei sovi henkilöille, joilla on kala- tai äyriäisallergia. Tuote sisältää macadamiapähkinästä puristettua öljyä. Ei sisällä laktoosia. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Raaka-aineista
Käytämme tuotteissamme korkealaatuisia raaka-aineita, joiden puhtaus ja pitoisuudet mitataan erikseen tehtaan laboratoriossa. Yhteistyötehtaamme on GMP-sertifioitu eli laatukontrolli on varsin tiukka. Raaka-aineiden puhtaus- ja pitoisuustesteillä tarkoitetaan esimerkiksi mahdollisten bakteerikantojen (esim. E. Coli) ja raskasmetallien (elohopea, lyijy) tutkimista sekä sen varmistamista, että kyse on todella siitä aineesta, jota ostetaan. Olemme myös teettäneet lukuisia ylimääräisiä, itsenäisten laboratorioiden suorittamia pistotarkastuksia kyseisen tehtaan tuotteille ja todenneet laadun erinomaiseksi. Esimerkiksi kala- ja kasvisöljyjen kohdalla ratkaisevan tärkeä laatutekijä on kyky välttää hapen pääseminen öljyyn kapseloinnin aikana. Tämänkin laatutekijän kohdalla yhteistyötehtaamme on menestynyt testeissä erittäin hyvin.

Hiusvita ei ole ns. bulkkituote eli raaka-aineiden kohdalla ei pyritä halvimpaan ratkaisuun. Valitsemme vaihtoehdoista perustellusti laadukkaamman ja samalla pyrimme välttämään turhien lisäaineiden uittamisen tuotteeseen. Emme esimerkiksi pyri tekemään tableteista ”kivan värisiä” tai ”makeita”. Välttämättömien sidosaineiden kohdalla käytetään turvallisiksi todettuja ainesosia.

2 tablettia ja kapselia sisältää:
Macadamiaöljy                  1400 mg
Merikollageeni                     400 mg
Rosmariiniuute                    200 mg
Fenugreek – uute                 200 mg
C-vitamiini                            200 mg (250 %*)
Niasiini                                   20 mg (125 %*)
Sinkki                                     10 mg (100 %*)                                      
Kupari                                       0,5 mg (50 %*)                                        
Biotiini                                  200 µg (400 %*)
Seleeni                                   54 µg (98 %*)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tablettien ainesosat:
Merikollageeni, rosmariiniuute, renugreek-uute, natriumaskorbaatti, nikotiiniamidi, sinkkibisglysinaatti, kuparibisglysinaatti, biotiini, maltodekstriini

Sakeuttamisaineet:
Selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat

Paakkuuntumisenestoaineet:
Kalsiumfosfaatti, piidioksidi,
Pintakäsittelyaine:
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Kapselien ainesosat: 
Macadamiaöljy (macadamiapähkinästä), gelatiini,
Stabilointiaine: glyseroli.

Säilytys:
Säilytä tuote kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja poissa auringonvalosta.

Alkuperämaa:
Norja 
Markkinoija:
Kaunis Liike Oy
www.kaunisliike.fi
Valmistuttaja:
Pro Elinvoima

Tutkimuskatsaus:
Tutkimuskatsauksessa julkaisemme tutkimustuloksia, jotka liittyvät Hiusvita tuotteeseen tai sen ainesosiin. Käyttäjäkokemuksia julkaisemme täällä.