“Olen yleisesti ottaen skeptinen kaikkia ravintolisiä kohtaan, mutta Hiusvitasta olen saanut aidosti apua.”
– Marja 52v

Monipuolinen Hiusvita-ravintolisä

Moneen eri elämäntilanteeseen kehitetty Hiusvita-ravintolisä valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, laatukontrolliltaan varsin tiukassa yhteistyötehtaassamme.

”Olen yleisesti ottaen skeptinen kaikkia ravintolisiä kohtaan, mutta Hiusvitasta olen saanut aidosti apua.”

– Marja 52v

Monipuolinen Hiusvita-ravintolisä

Moneen eri elämäntilanteeseen kehitetty Hiusvita-ravintolisä valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, laatukontrolliltaan varsin tiukassa yhteistyötehtaassamme.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

TUKEMAAN TERVEELLISIÄ ELÄMÄNTAPOJA

Stressi, kiire, väsymys, huono ravinto, ikääntymisen merkit – nämä kaikki voivat näkyä myös hiuksissa, ihossa ja kynsissä. Elämäntilanteet muuttuvat ja toisinaan kohtaamme paljonkin haasteita, mutta omasta hyvinvoinnista tinkiminen ei ole koskaan hyväksi.

Parturi-kampaajalta Sinulle

20 vuotta asiakaskohtaamisia

Hiusvita on hyvinvointia edistämään kehitetty ravintolisä – sen ainesosat tukevat kokonaisvaltaisesti terveyttä ja hyvinvointia. Hiusvita-pakkaukseen kuuluu sekä vitamiini- ja hivenainetabletti että monipuolisesti hyvinvoinnin hoidossa käytettyä, macadamiapähkinästä puristettua öljyä sisältävä kapseli. Macadamiaöljy on poikkeuksellisen korkealaatuinen kasviöljy, joka toimii tasapainoisena Omega -3, -6, -7 ja -9 rasvahappojen lähteenä.

Oma taustani ja koulutukseni kampaajana ja hierojana vaikutti Hiusvitan keksimiseen. Toimin mm. sairaiden ihmisten parissa peruukkipalveluissa ja siellä törmäsin hiustenlähtöön liittyviin kysymyksiin laaja-alaisesti.  Halusin monipuolisen tuotteen, joka vaikuttaa terveyteen kokonaisuudessaan. Hiusvitan suunnittelu alkoi omista kokemuksistani. 

– Terhi Päivärinta
parturi-kamppaaja,
Hiusvita-tuotesarjan kehittäjä  

Tilaa Hiusvita-ravintolisä suoraan kotiisi toimitettuna, kampanjahintaan 39,90€.

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Osoite *

  Kaupunki *

  Postinumero *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Toimitusehdot

  Kyllä, kiitos! Tilaan Hiusvita-ravintolisän hintaan 39,90 €. Saat Hiusvita-ravintolisän postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Lähetys sisältää Hiusvita-ravintolisän, joka riittää noin 1,5 kk:n käyttöön. Jatkossa saat uuden tilauserän 1,5 kuukauden toimitusvälillä hintaan 39,90 €. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09 4270 4433 (ma-pe 9-15). Avaamattomalla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Jättämällä sähköpostiosoitteen saat ajankohtaista tietoa tilaamastasi tuotteesta sekä etuja.


  [hidden date ''_date'']

  Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus

  * Pakollinen kenttä