Vinkki yrttinaamion käyttöön!

Levitettyäsi yrttinaamion pyyhekuiviin hiuksiisi, laita pyyhe päähän ja mene nauttimaan saunan lämmöstä tai kevään auringonsäteistä.

Lämpö tehostaa yrttinaamion vaikutusta. 5 – 10 minuutin jälkeen huuhtele naamio huolellisesti ja nauti ihanan pehmeistä hiuksista!

Käytkö kesän tullen paljon uimassa järvessä? Tuleeko helteiden aikaan pestyä normaalia enemmän hiuksia?

Lämpötilojen vaihtelut ja hiusten runsaampi peseminen voi aiheuttaa hiusten kuivumista ja päänahan hilseilyä sekä ärtymistä. Jotta hiuksesi ja päänahkasi kestäisivät mahdollisimman hyvin kesän sille tuomat koitokset, aloitetaan niiden valmistelu kesää varten jo nyt yhdessä!

Voit pitää ihanan spa-hetken Hiusvita-yrttinaamion ja –seerumin kanssa – ensin hemmottele hiuksiasi yrttinaamiolla ja lopuksi hiero seerumia päänahkaan. Päänahan hierominen tehostaa verenkiertoa ja voi täten edistää hiusten kasvua.

Kirsikkana kakun päälle voit pitää Hiusvita-hoitosuihketta mukana laukussa ja suihkauttaa sitä aina kun tunnet, että hiuksesi rupeavat pörröttymään kesken päivän kiireiden. Samalla hoitosuihke kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kutrejasi.

Lähetys sisältää yrttinaamiota, jonka yksi tuubi riittää noin 2kk:n käyttöön. Tämä on kestotilaus. Jatkossa saat uuden tuotteen valitsemasi toimitusvälin mukaan. Kestotilaus on voimassa toistaiseksi, kunnes irtisanot tilauksen tai palautat tuotteen. Jatkotilauksen voi perua milloin tahansa.

Avaamattomalla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa vastaanottamasi tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaus on lähtenyt käsittelyyn, ja toimitamme tuotteen kahden viikon sisällä. Tuote lähetetään sinulle kirjelähetyksenä, joten saat sen postilaatikkoosi.

Tuotteen voit maksaa tuotteen mukana tulevalla laskulla. Muistathan käyttää viitenumeroa!

Huom! Jos olet tilannut useamman tuotteen, ne lähetetään todennäköisesti erikseen pakattuina.

Jos tarvitset apua, olemme lähelläsi.

Mikäli haluat tietää lisää tuotteistamme tai tilauksestasi, otathan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme 09 4270 4433 (ma-to 9-17 pe 9-16)