VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT   

 1. YLEISTÄ
  Kaunis Liike Oy:n ja Pro Elinvoiman yleiset toimitusehdot koskien Hiusvita®-ravintolisää 15.11.2016 alkaen. (Päivitetty 16.6.2020) Näitä toimitusehtoja sovelletaan Hiusvita-tuotteeseen liittyvässä verkkokauppa kaupankäynnissä, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Palveluja koskevat hinnat ja muut ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat ja toimitusehdot päivitetään www.hiusvita.fi verkkosivuilla sekä maahantuojan verkkokaupassa. 
 2. ASIAKKUUDEN SYNTY
  Asiakkuus syntyy, kun asiakas tilaa/ostaa Hiusvita-tuotteen verkkokaupasta.
 3. TIETOSUOJA
  Asiakastietoja ei luovuteta Pro Elinvoiman (valmistuttaja) ja Kaunis Liike Oy (markkinoija) ulkopuolisille tahoille.
 4. TOIMITUSTAVAT JA KULUT
  Toimitus perinteisenä postipakettina toimitusosoitteeseen kotimaassa (Suomi). Mikäli tilaaja ei ole vastaanottamassa pakettia, hänelle jätetään postilaatikkoon noutopyyntö postitoimipaikasta. Lähetys on noudettavissa postitoimipaikastanne noutopyynnössä ilmoitetun ajan. 
  – Toimituskulut alle 59,90€ tilauksille 9,90 €/lähetys 

  HUOMIO! Tilauksesi ylittäessä 59,90 € kokonaissumman, saat postipaketin ilman toimituskuluja. Emme vielä toimita ulkomaille.

 5. TUOTTEIDEN OSTAMINEN
  Tutustu tuotteisiin www.hiusvita.fi nettisivuilla. Lisätietoja saat kysymällä meiltä tarkennuksia. Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin sähköpostilla: asiakaspalvelu(at)hiusvita.fi 
  Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Valitaan haluttu määrä tuotteita. Lisäksi täytetään yhteystiedot. Tuotteet voi maksaa haluamallaan verkkokaupasta löytyvällä tavalla.
 6. TOIMITUSAIKA
  2-7 arkipäivää. Postitoimitukset lähtevät pääsääntöisesti matkaan tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.  
 7. VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS
  Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Otathan yhteyttä ennen mahdollista palautusta puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli palautus johtuu tuotteen virheellisyydestä, tai olemme lähettäneet väärän tuotteen, maksamme lähetyksestä aiheutuvat kustannukset. Tällöin myös korvaava tuote lähetetään maksutta tilalle tai kauppa perutaan ja palautamme tuotteiden hinnan.

  Kuluttaja-asiakkaiden oikeuksista ja velvollisuuksista voit lukea seuraavilta sivuilta:

  Kilpailu- ja kuluttajavirasto: 
  http://www.kkv.fi/ 

  Kuluttajariitalautakunta: 
  http://www.kuluttajariita.fi/fi/index.html

 8. KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET
  Mikäli paketti on rikkoutunut kuljetuksen aikana, voit ottaa yhteyttä meihin: asiakaspalvelu(at)hiusvita.fi, tai puhelimitse: p. 09 4270 4433. Näin voimme sopia korvaavien tuotteiden lähettämisestä. 

 9. TUOTEVASTUU
  Asiakas on vastuussa ostamansa Hiusvita-tuotteen oikeasta käytöstä. Käyttö-ohjeet löytyvät pakkauksesta sekä www.hiusivita.fi sivulta. Maahantuojan tuotevastuu perustuu tuotevastuulakiin.

 10. Riitatilanteet
  Hiusvitaan liittyvät riitatilanteen pyritään sopimaan aina neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yhteisymmärrykseen, toimitaan Suomen lain mukaan.