Aloita hiustesi hoito perusasioista – lue vinkit

Kukapa ei haluaisi että hiukset ovat helposti hallittavat ja näyttävät terveiltä ja kauniilta. Hellävarainen pesu ja oikeanlainen tyynyliina ovat vain muutamia esimerkkejä perusasioista, jotka auttavat pitämään hiukset hyvässä kunnossa. 

Hellävarainen puhdistus

Hiusten omat öljyt tekevät hiuksistasi luonnollisesti terveet ja kiiltävät. Ihanteellinen shampoo– ja hoitoaine-yhdistelmä säännölliseen käyttöön ei sisällä haitallisia aineita, kuten silikonia ja keinotekoisia väriaineita. Sen sijaan ne sisältävät ravitsevia ainesosia, jotka puhdistavat tehokkaasti päänahkaa poistamatta siitä luonnollisia öljyjä. Käytä siis laadukkaita pesutuotteita ja pese aina hellävaraisesti kevein pyörivin liikkein.

Selvittävä hoitosuihke

Jokaiselta tulisi löytyä kaapistaan laadukas selvittävä hoitosuihke. Hiuksiin jätettävä hoitosuihke on arjen nopea hiuspulmien pelastus. Suihke antaa hiuksille kaunista kiiltoa, silottaa sähköisyyttä ja pörröisyyttä sekä antaa kosteutta hiuksille. Hoitosuihkeen avulla pahimmatkin takut saa selviksi ilman hiusten rajua vaurioittamista.

Hankaamaton tyynyliina

Tyynyliinoilla on suuri rooli hiusten mutta myös ihon hyvinvoinnissa. Suosittelemme erityisesti bambukuidusta valmistettua tyynyliina, jolla on täysin uniikkeja ominaisuuksia. Bambu-tyynynpäällinen on ylellisen sileä, joten se ei aiheuta turhaa kitkaa ja hankausta hiuksillesi.

Emme voi myöskään olla hehkuttamatta bambu-tyynynpäällisen hengittävyyttä ja raikkautta. Materiaali ei ime hiustesi luonnollista kosteutta itseensä – hiuksesi kiittävät!

Vältä kuumaa

Sileät ja terveet hiukset vaurioituvat yllättävänkin herkästi kuumasta. Vältä siis toistuvaa hiustenkuivaajan, kihartimen tms. käyttöä. Ymmärrämme, että ajoittain hiusten muotoilu erilaisten laitteiden avulla on tarpeellista ja siksi jokaisella olisi hyvä olla lämpösuojatuote hiuksille. Lämpösuoja auttaa pitämään hiukset terveinä ja vähentämään hiusten katkeilua ja kuivumista.

Löytyykö sinulta nämä tuotteet?

  • Laadukkaat shampoo & hoitoaine
  • Lämpösuoja (kuumuus- ja aurinkosuoja)
  • Selvittävä hoitosuihke
  • Hankaamaton bambu-tyynyliina


Helli siis hiuksiasi hyvillä hoitorutiineilla, käyttämällä hiuksillesi sopivia hoitotuotteita ja suojaamalla niitä auringolta ja lämmöltä.