Rekrytointi

Rekrytoimme uusia työntekijöitä

Hiusvita on suomalainen hiusten hyvinvointiin erikoistunut yritys. Tuotteemme on markkinoiden monipuolisin hiuksille kehitetty ravintolisä. Hiusvita myyjänä tehtävänäsi on myydä puhelimessa tuotteemme suomalaisille kuluttaja-asiakkaille.

Jätä yhteystietosi, niin kutsumme sinut haastatteluun:

Hiusvita® tarjoaa markkinoiden monipuolisimman hiusten hyvinvointituotteen asiakkaillemme. Tuotteemme on kehitetty pohjoismaisena yhteistyönä. Tuotesarjamme tuotteista myynnissä on Hiusvita®-ravintolisä. Myöhemmin syksyllä 2019 lanseeraamme useita ulkoisia hiusten hyvinvointituotteita.

Hiusvita® on kehitetty ajatuksella, jossa saat tehokkaimmat ainesosat hyvinvoinnin varmistamiseen. Kehitystyössä on ajateltu laaja-alaisesti ihmisen terveyttä ja niitä ainesosia, joista monelle on puutteita normaalissa ravinnossa. Hiusten, ihon ja kynsien kunnon heikkeneminen on usein ensimmäinen ulospäin näkyvä tunnusmerkki, kun ravitsemus on puutteellista.   

Käytämme tuotteissamme korkealaatuisia raaka-aineita, joiden puhtaus ja pitoisuudet mitataan erikseen tehtaan laboratoriossa. Yhteistyötehtaamme on GMP-sertifioitu eli laatukontrolli on varsin tiukka. Raaka-aineiden puhtaus- ja pitoisuustesteillä tarkoitetaan esimerkiksi mahdollisten bakteerikantojen (esim. E. Coli) ja raskasmetallien (elohopea, lyijy) tutkimista sekä sen varmistamista, että kyse on todella siitä aineesta, jota ostetaan. Olemme myös teettäneet lukuisia ylimääräisiä, itsenäisten laboratorioiden suorittamia pistotarkastuksia kyseisen tehtaan tuotteille ja todenneet laadun erinomaiseksi. Esimerkiksi kala- ja kasvisöljyjen kohdalla ratkaisevan tärkeä laatutekijä on kyky välttää hapen pääseminen öljyyn kapseloinnin aikana. Tämänkin laatutekijän kohdalla yhteistyötehtaamme on menestynyt testeissä erittäin hyvin.

Hiusvita ei ole ns. bulkkituote eli raaka-aineiden kohdalla ei pyritä halvimpaan ratkaisuun. Valitsemme vaihtoehdoista perustellusti laadukkaamman ja samalla pyrimme välttämään turhien lisäaineiden uittamisen tuotteeseen. Emme esimerkiksi pyri tekemään tableteista ”kivan värisiä” tai ”makeita”. Välttämättömien sidosaineiden kohdalla käytetään turvallisiksi todettuja ainesosia.

Kasvavan kysynnän myötä palkkaamme Hiusvita -tiimiimme lisää aidosti positiivisia ja myyntihenkisiä persoonia! Tehtävänäsi on puhelimitse kartoittaa asiakkaidemme hiustenhoitotottumuksia sekä markkinoida tuotteitamme heille käyttöön. Meille laadukas sekä ammattimainen asiakaskontakti on avainasia, joten jokainen valittu saa hyvän ja kattavan tuote- / myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen työhönsä. Näin ollen myöskään aiempaa kokemusta myyntialalta ei välttämättä tarvitse. Oma aito kiinnostus kotimaisuuteen sekä kosmetiikkaan on eduksi työssä.

Hiusvita -tiimimme tekevät työnsä aidosti hyvässä, kannustavassa ja motivoivassa työilmapiirissä, jossa jokainen työntekijä otetaan huomioon yksilönä. Panostamme erityisesti työssä viihtymiseen sekä työssä jaksamiseen mm. erilaisten kannustimien myötä. Näitä pyrimme myös kehittämään koko ajan.

Erittäin joustavien työaikojen johdosta voimme räätälöidä jokaiselle tiimiläiselle työajat sekä kuukausittaiset työtuntimäärät henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan sopiviksi. Osa-aikatyö sopii siis erittäin hienosti vaikka opiskelijalle, toisen työn oheen lisäansioiden lähteeksi, osa-aika eläkeläiselle tai vaikka lapsiperheen kotiäidille! Meitä Hiusvita-tiimiläisiä on ihan kaiken ikäisiä, joten varmasti sovit aitoon tiimiimme mukaan!

Tarjoamme jokaiselle valitulle henkilölle kannustavan palkkausmallin ja kattavan koulutuksen ansiosta voit odottaa yli 15–25 euron tuntipalkkaa. Meillä on myös mahdollisuus edetä urallaan ja ansioituneena työntekijänä voit edetä aina esimieheksi saakka.

Jätä yhteystietosi ja paikkakunta, jossa haluat työskennellä. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta. Toimi nyt, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

”Kehitimme tuotteen asiantuntevan tuotekehitystiimin kanssa asiakkailta saamamme palautteen pohjalta. Tuotteemme vastaa asiakkaiden tarpeisiin, joihin markkinoilla ei ole vastaava vaihtoehtoa. Tule ihmeessä mukaan osaksi Hiusvita® tuotteen tarinaa palvelemaan asiakkaita myyntitiimeihimme eripuolille Suomea!”¨

Terhi Päivärinta
Hiusvitan perustaja