Rekrytoimme uusia työntekijöitä

Hiusvita on suomalainen hiusten hyvinvointiin erikoistunut yritys. Hiusvita myyjänä tehtävänäsi on myydä puhelimessa tuotteemme suomalaisille kuluttaja-asiakkaille.

Hiusvita® on luonnonmukainen hiustenhoitosarja. Hiusvita-tuoteperheeseen kuuluu vegaaniset, eläinkokeettomat ja kotimaiset shampoo, hoitoaine ja seerumi sekä monipuolinen ravintolisä.

Shampoo on kehitetty ravitsemaan ja vahvistamaan hiuksia. Kosteuttava ja palauttava hoitoaine on kehitetty käytettäväksi pesun jälkeen. Hiustenpesun viimeistely toteutaan päänahkaa hoitavalla ja rauhoittavalla seerumilla.

Ravintolisä on luonnollinen ravintolisä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Tuotteesta on hyötyä hiusten, hermoston, ihon, kynsien, lihasten, limakalvojen, rustojen ja sydämen terveyden ylläpitoon. Vastustuskyvyn ylläpidolle Hiusvita on erinomainen tuote osana terveellistä ravitsemusta.

Kasvavan kysynnän myötä palkkaamme Hiusvita -tiimiimme lisää aidosti positiivisia ja myyntihenkisiä persoonia! Tehtävänäsi on puhelimitse kartoittaa asiakkaidemme hiustenhoitotottumuksia sekä markkinoida tuotteitamme heille käyttöön. Meille laadukas sekä ammattimainen asiakaskontakti on avainasia, joten jokainen valittu saa hyvän ja kattavan tuote- / myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen työhönsä. Näin ollen myöskään aiempaa kokemusta myyntialalta ei välttämättä tarvitse. Oma aito kiinnostus kotimaisuuteen sekä kosmetiikkaan on eduksi työssä.

Hiusvita -tiimimme tekevät työnsä aidosti hyvässä, kannustavassa ja motivoivassa työilmapiirissä, jossa jokainen työntekijä otetaan huomioon yksilönä. Panostamme erityisesti työssä viihtymiseen sekä työssä jaksamiseen mm. erilaisten kannustimien myötä. Näitä pyrimme myös kehittämään koko ajan.

Erittäin joustavien työaikojen johdosta voimme räätälöidä jokaiselle tiimiläiselle työajat sekä kuukausittaiset työtuntimäärät henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan sopiviksi. Osa-aikatyö sopii siis erittäin hienosti vaikka opiskelijalle, toisen työn oheen lisäansioiden lähteeksi, osa-aika eläkeläiselle tai vaikka lapsiperheen kotiäidille! Meitä Hiusvita-tiimiläisiä on ihan kaiken ikäisiä, joten varmasti sovit aitoon tiimiimme mukaan!

Tarjoamme jokaiselle valitulle henkilölle kannustavan palkkausmallin ja kattavan koulutuksen ansiosta voit odottaa 10–18 euron tuntipalkkaa.  Meillä on myös mahdollisuus edetä urallaan ja ansioituneena työntekijänä voit edetä aina esimieheksi saakka.

Jätä yhteystietosi ja paikkakunta, jossa haluat työskennellä. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta. Toimi nyt, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

”Kehitimme tuotteen asiantuntevan tuotekehitystiimin kanssa asiakkailta saamamme palautteen pohjalta. Tuotteemme vastaa asiakkaiden tarpeisiin, joihin markkinoilla ei ole vastaava vaihtoehtoa. Tule ihmeessä mukaan osaksi Hiusvita® tuotteen tarinaa palvelemaan asiakkaita myyntitiimeihimme eripuolille Suomea!”¨

Terhi Päivärinta
Hiusvitan perustaja

Jätä yhteystietosi, niin kutsumme sinut haastatteluun: