Kesytä sähköiset hiukset: 3 + 1 vinkkiä

Aloitetaan pienellä tietopaketilla – hiusten sähköistyminen syksyn ja talven tullen johtuu kuivasta sisä- ja ulkoilmasta. Sähköistyminen voi johtua myös mm. tiheästä pesemisestä, hiusten harjaamisesta ja pakkasesta.

Keräsimme tähän sinulle muutaman helpon vinkin, joiden avulla saat joka suuntaan leijailevat hiuksesi asettumaan.

1. Sähköiset hiukset janoavat kosteutusta

Helpointa on aloittaa käyttämistäsi pesutuotteista; ovatko shampoosi ja hoitoaineesi tarpeeksi kosteuttavia? Viikottaisiin hiustenhoitorutiineihin kannattaa ottaa mukaan myös kosteuttava hiusnaamio – hiusnaamion vaikutusta voit buustata lämmöllä; laita hiusnaamion levittämisen jälkeen pyyhe päähän ja mene hetkeksi nauttimaan saunan lämmöstä.

Voit myös sujauttaa laukkuusi kosteuttavan, hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen, jota voit suihkauttaa hiuksiisi vaikka kesken päivän taltuttamaan hiusten sähköisyyttä. Mikäli et halua hiuksiisi ylimääräisiä hiustenhoitotuotteita kesken päivän, myös vesi toimii tilapäisenä apuna sähköisiin hiuksiin.

2. Harvenna hiusten pesuväliä ja viimeistele pesu kylmällä vedellä

Runsas hiustenpesu kuivattaa hiuksia ja hiuspohjaa, joten hiusten pesuvälin harventaminen voi auttaa hiusten sähköistymiseen.

Hiuksia pestessä kannattaa aivan lopuksi säätää lämpöä reilusti viileämmälle – kylmä vesi sulkee hiussuomut ja kosteus sitoutuu hiuksiin paremmin.

3. Muista aina lämpösuoja

Lämpökäsittely kuormittaa ja kuivattaa hiuksia, etenkin pohjoismaista ohutta ja hentoa hiuslaatua. Onkin tärkeää muistaa käyttää aina lämpösuojaa lämpökäsittelyiden yhteydessä – lämpösuoja auttaa kosteutta sitoutumaan hiuksiin.

+ 1 Hiuslakka

Joskus on nopeasti saatava apua sähköisiin kutreihin ja tällöin voit suihkauttaa hiuksiin kevyesti hiuslakkaa. Voit myös suihkuttaa lakkaa luonnonharjaksiseen harjaan ja harjata lakan hiuksiisi.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä.

Haaveena upeat hiukset?

Pidä nämä kaksi ainesosaa mielessä hiustenhoidossasi.

Hiusvita-seerumin teho on todistettua

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet suosituimmasta tuotteestamme

Monipuolinen arjen helpottaja

Haluatko kostetuttaa hiuksia tehokkaasti & tehdä niistä helppohoitoiset?