Hiusvita-ravintolisä 1,5 kk

Monipuolinen Hiusvita-ravintolisä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Hiusvita-ravintolisä on loistava lisä tukemaan terveellisiä elämäntapoja. Stressi, kiire, väsymys, huono ravinto, ikääntymisen merkit – nämä kaikki voivat näkyä myös hiuksissa, ihossa ja kynsissä. Elämäntilanteet muuttuvat ja toisinaan kohtaamme paljonkin haasteita, mutta omasta hyvinvoinnista tinkiminen ei ole koskaan hyväksi.

Moneen eri elämäntilanteeseen kehitetty Hiusvita-ravintolisä valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, laatukontrolliltaan varsin tiukassa yhteistyötehtaassamme.

59,90€

59,90€

Kestotilaus, toimitus 1,5 kk välein hintaan 59,90 €.
Tilauksen voi perua koska tahansa.
Toimitusehdot

Hiusvita-ravintolisän käyttö

2 tablettia ja 2 kapselia päivässä.

Tuote suositellaan nautittavan ruokailun yhteydessä, kahdessa erässä – puolet aamulla ja puolet illalla.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ei suositella henkilöille, joilla verenhyytyminen on heikentynyt. Tuote ei sovi verenohennuslääkkeiden käyttäjille. Tuote ei sovi henkilöille, joilla on kala- tai äyriäisallergia. Tuote sisältää macadamiapähkinästä puristettua öljyä. Ei sisällä laktoosia. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

HIUKSILLE
Biotiini, kupari, seleeni ja sinkki ylläpitävät hiusten normaalia hyvinvointia.

HERMOSTOLLE
Biotiini, C-vitamiini ja niasiini edistävät hermoston normaalia toimintaa

IHOLLE
Biotiini, niasiini ja sinkki ylläpitävät ihon normaalia terveyttä ja hyvinvointia.

KYNSILLE
Seleeni ja sinkki ylläpitävät kynsien normaalia hyvinvointia.

LIHAKSILLE
Biotiini, C-vitamiini ja niasiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, sinkki edistää proteiinisynteesiä.

LIMAKALVOILLE
Biotiini ja niasiini edistävät limakalvojen normaalia hyvinvointia.

RUSTOILLE
C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

SYDÄMELLE
Omega-3-rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa.

VASTUSTUSKYVYLLE
C-vitamiini, seleeni ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lisäksi Hiusvita sisältää pitkään käytettyjä ja paljon tutkittua macadamiapähkinäöljyä, merikollageenia, rosmariiniuutetta sekä fenugreekuutetta.

90 KAPSELIA, 90 TABLETTIA, 176,4 G

2 tablettia ja kapselia sisältää:

Macadamiaöljy 1400 mg
Merikollageeni 400 mg
Rosmariiniuute 200 mg
Fenugreek – uute 200 mg
C-vitamiini 200 mg (250 %*)
Niasiini 20 mg (125 %*)
Sinkki 10 mg (100%*)
Kupari 0,5 mg (50%*)
Biotiini 200 µg (400 %*)
Seleeni 54 µg (98 %*)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tablettien ainesosat:
Merikollageeni, rosmariiniuute, fenugreek-uute, natriumaskorbaatti, nikotiiniamidi, sinkkibisglysinaatti, kuparibisglysinaatti, biotiini, maltodekstriini

Sakeuttamisaineet:
Selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat

Paakkuuntumisenestoaineet:
Kalsiumfosfaatti, piidioksidi,

Pintakäsittelyaine:
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Kapselien ainesosat: 
Macadamiaöljy (macadamiapähkinästä), gelatiini,

Stabilointiaine:
glyseroli

Raaka-aineista

Käytämme tuotteissamme korkealaatuisia raaka-aineita, joiden puhtaus ja pitoisuudet mitataan erikseen tehtaan laboratoriossa. Yhteistyötehtaamme on GMP-sertifioitu eli laatukontrolli on varsin tiukka. Raaka-aineiden puhtaus- ja pitoisuustesteillä tarkoitetaan esimerkiksi mahdollisten bakteerikantojen (esim. E. Coli) ja raskasmetallien (elohopea, lyijy) tutkimista sekä sen varmistamista, että kyse on todella siitä aineesta, jota ostetaan. Olemme myös teettäneet lukuisia ylimääräisiä, itsenäisten laboratorioiden suorittamia pistotarkastuksia kyseisen tehtaan tuotteille ja todenneet laadun erinomaiseksi. Esimerkiksi kala- ja kasvisöljyjen kohdalla ratkaisevan tärkeä laatutekijä on kyky välttää hapen pääseminen öljyyn kapseloinnin aikana. Tämänkin laatutekijän kohdalla yhteistyötehtaamme on menestynyt testeissä erittäin hyvin.

Hiusvita ei ole ns. bulkkituote eli raaka-aineiden kohdalla ei pyritä halvimpaan ratkaisuun. Valitsemme vaihtoehdoista perustellusti laadukkaamman ja samalla pyrimme välttämään turhien lisäaineiden uittamisen tuotteeseen. Emme esimerkiksi pyri tekemään tableteista ”kivan värisiä” tai ”makeita”. Välttämättömien sidosaineiden kohdalla käytetään turvallisiksi todettuja ainesosia.

Hiusvita-ravintolisän säilytys:
Säilytä tuote kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja poissa auringonvalosta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet:

Tilaa Hiusvita-ravintolisä 1,5 kk

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 90 Hiusvita -kapselia ja 90 Hiusvita -tablettia (1 x 90 kapselin pakkaus + 1 x 90 tabletin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 kapselia + 2 tablettia päivässä) yhdelle henkilölle 1,5 kk:si.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 59,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 39,93 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 59,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 39,93 €/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 1,5 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 1,5 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@hiusvita.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.