TARINA

Hiusvita on luonnollinen pohjoismaissa kehitetty ravintolisä hiusten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Pohjoismaalainen vaativa ilmasto ja kuluttajien tarpeet ovat vaikuttaneet Hiusvitan koostumukseen. Tuote on kehitetty palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja siitä syystä siihen on tutkimuksiin perustuen valittu 10 tehokkainta ainesosaa ympäri maailmaa.

Hiusvita on pohjoismaisen korkean laatustandardin mukaan valmistettu vastaamaan asiakkaiden korkeita laatuvaatimuksia. Hiusten lisäksi hiusvita auttaa ihon ja kynsien terveyden ylläpidossa. Hiusvita on luonnollinen tapa varmistaa hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointi. Luonnollinen on kaunista ja kaunis on luonnollista.  

Hiusvitan perustaja Terhi Päivärinta on toiminut hiusalalla yli 15 vuotta. Hänen perustamansa yritys Kaunis Liike Oy on toiminut ja toimii peruukkipalveluiden parissa vuodesta 2012 alkaen. Peruukkipalveluissa Terhi on törmännyt hiustenlähtöön liittyviin kysymyksiin laaja-alaisesti. Monet sairaudet ja niiden hoito aiheuttavat hiustenlähtöä. Samalla ymmärrys siitä, kuinka hiustenlähtö vaikuttaa asiakkaiden mielialoihin ja kuinka herkkä kysymys hiustenlähtö voi olla, pysäytti hänet miettimään voiko asialle tehdä jotain. Yhtenä ideana ja keinona esille tuli ravinnon vaikutus hiuksille. Hiusvitan suunnittelu alkoi Terhin omista kokemuksista. 

– On traagista kuinka sairaudet ja kokemukset sairaiden auttamisesta johdattivat tuotteen idean syntymiseen. Pysähdymme usein vasta silloin, kun omat hiukset lähtevät, hyvät ystävät tai asiakkaat kertovat hiusten menetyksistään. Erityisesti se pysäyttää silloin, kun taustalla on vakava sairaus ja tiedetään, että hiukset lähtevät kokonaan, taustoittaa Hiusvitan idean kehittäjä Terhi Päivärinta.

Useiden vuosikymmenien ajan parturikampaamoalalla asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita ravitsemuksen vaikutuksesta hiusten hyvinvointiin ja kauneuteen. Halusimme vastata asiakastarpeeseen ja kehittää hiusten hyvinvoinnille myytävän hiusvitamiinin, johon on valittu tehokkaimmat ja tärkeimmät ainesosat. Kehitimme tuotteen, joka on ainesosiltaan tehokas ja vastaa hiusten ravitsemustarpeeseen. Kokonaisvaltainen asiakkaiden auttaminen on ensimmäistä kertaa mahdollista myös ravitsemuksen suhteen hius- ja kauneusalan ammattilaisten asiantuntemukseen perustuen.  

– Ravinto on hiusten kasvun ja kauneuden kannalta tärkeässä roolissa, siksi Hiusvitan koostumus on kehitetty nimenomaan hiusten kasvun ja kauneuden näkökulmasta, Terhi Päivärinta kertoo tuotteen kehittämisestä.

Hiusten hyvinvointiin ja kasvuun vaikutetaan pääasiassa sisäisesti ravitsemuksen avulla. Ravintolisän avulla on mahdollista luoda vaikuttavuudeltaan tehokkain tapa ravita hiuksia ja päänahkaa. Laadukas ja kokonaisvaltaisesti terveellinen ravitsemus on hiustenkin hyvinvoinnin perusta. Hiusvita on koostumukseltaan kehitetty täydentämään ja varmistamaan hiuksille tärkeimpien ravintoaineiden saanti.

– Olen omistanut koko Hiusvitan eteen tehtävän työn kaikille hiustenlähdöstä kärsiville ja niille, joille hiusten luonnollinen kauneus ja kasvu ovat tärkeitä asioita, Terhi Päivärinta toteaa.

Hiusvita on kansainvälinen tuote, jonka kehittämiseen ovat osallistuneet lääketieteen, ravitsemustieteen sekä hiusten hyvinvoinnin asiantuntijat Suomesta ja Norjasta. Tuote sopii erinomaisesti erilaisille hiustyypeille ympäri maailmaa. Tuotteen raaka-aineet on tuotettu korkeilla laatustandardeilla. Raaka-aineiden terveysväitteet perustuvat Euroopan elintarviketurvalisuusviraston ja Euroopan Unionin komission antamiin asetuksiin.

Käytämme tuotteissamme korkealaatuisia raaka-aineita, joiden puhtaus ja pitoisuudet mitataan erikseen tehtaan laboratoriossa. Yhteistyötehtaamme on GMP-sertifioitu eli laatukontrolli on varsin tiukka. Raaka-aineiden puhtaus- ja pitoisuustesteillä tarkoitetaan esimerkiksi mahdollisten bakteerikantojen (esim. E. Coli) ja raskasmetallien (elohopea, lyijy) tutkimista sekä sen varmistamista, että kyse on todella siitä aineesta, jota ostetaan. Olemme myös teettäneet lukuisia ylimääräisiä, itsenäisten laboratorioiden suorittamia pistotarkastuksia kyseisen tehtaan tuotteille ja todenneet laadun erinomaiseksi. Esimerkiksi kala- ja kasviöljyjen kohdalla ratkaisevan tärkeä laatutekijä on kyky välttää hapen pääseminen öljyyn kapseloinnin aikana. Tämänkin laatutekijän kohdalla yhteistyötehtaamme on menestynyt testeissä erittäin hyvin.

– Hiusvita on pitkän ja monitieteellisyyteen perustuvan prosessin tulos. Erinomainen asiakaspalaute on nyt ja jatkossa se, jonka varaan on helppo perustaa tuotteen markkinointi ja myynti. Olemme markkinoilla asiakkaiden tarpeiden vuoksi, Terhi Päivärintaa valottaa tuotteen arvopohjaa.      

Parturi-kampaaja voit ottaa meihin yhteyttä ja ryhtyä jälleenmyyjäksi tästä
Hiusten hyvinvoinnista kiinnostunut asiakas, voit tarkistaa tästä, myykö parturi-kampaajasi tuotetta. 
Tästä pääset ostamaan tuotteen maahantuojan verkkokaupasta. 

Pirjo, yrittäjä

”Olen käyttänyt seitsemän viikkoa Hiusvitaa. Hiusten elävyys, kiilto ja tuuheus on parantunut merkittävästi. Kynnet ovat vahvistuneet ja ovat kauniimmat. Ikääntyessä ihon kosteus on muodostunut ongelmaksi, mutta Hiusvita on auttanut siihen.”

Terhi, Hiusvitan perustaja

”Käytin tuotetta kehitysjaksomme jälkeen kokeilujaksolla noin kolme kuukautta ja käytän sitä edelleen säännöllisesti. Kokeilujaksolla oman ja laajan kokeiluryhmän kokemusten kautta varmistuin, että tuote toimii ja se kannattaa tuoda markkinoille. Minulla on atooppinen iho, jossa huomasin vaikutukset ensimmäisenä. Tuote on auttanut myös päänahan ja limakalvojen kosteustasapainoon. Nämä havaitsin jo kahden viikon käytön jälkeen. Noin kuuden viikon jälkeen huomasin hiusten ja kynsien kasvussa muutosta.”

 

Tatja, yhteiskuntatieteilijä (YTM)

”Hiukseni ovat ohentuneet viime vuosien aikana stressin ja anemian seurauksena. Ystävän suosituksesta otin Hiusvitan käyttöön. Olen pystynyt vähentämään ulkoisia 
muotoilutuotteita ja hiukseni voivat nyt paremmin. Sisäisesti nautittava Hiusvita on selvästi auttanut minua.”

RIINA, SISUSTUSSUUNNITTELIJA

”Hiukseni ovat kiiltävämmät, elinvoimaisemmat ja minusta jopa tuntuu, että hiuksia ei lähde harjatessa niin paljon kuin ennen. Myös ihoni voi paremmin.”

Lue lisää Riinan kokemuksia

Tästä