Perheyritys Hiusvitan juuret ulottuvat yli 20 vuoden taakse.

Äiti, puoliso, hieroja, parturi-kampaaja, hiusalan ammattilainen.
Sitä kaikkea on Hiusvitan perustaja, Terhi.

Terhi työskenteli parturi-kampaajana sekä peruukkipalveluissa, ja hänen takataskussaan oli tuhansia ja taas tuhansia asiakaskohtaamisia ja heidän tarinoitaan 15 vuoden ajalta. Tarinoita hiustenlähdöstä sekä arkea haittaavista päänahan ongelmista ja siitä, miten mikään ei tunnu auttavan.

‘’Pysähdyin, kun omat hyvät ystäväni ja asiakkaani kertoivat hiusten menetyksistään. Erityisesti pysäyttävää oli, kun ystäväni sairastui vakavasti.’’

Kun hän ei löytänyt mistään tuotteita, jotka olisivat vastanneet sekä hänen asiakkaidensa tarpeita että hänen omia laatuvaatimuksiaan, alkoi työ kohti omaa tuotesarjaa.

Ja siksi vuonna 2016 Hiusvitan ensimmäinen tuote, monipuolinen ravintolisä iholle, kynsille ja hiuksille, näki päivänvalon. Olemme alusta asti saaneet tehdä yhteistyötä upeiden suomalaisten toimijoiden kanssa sekä työllistää osaltamme useita kymmeniä ihmisiä.

Haluamme tarjota avun asiakkaillemme, jotka kamppailevat hiustenlähdön, hiusten ohenemisen ja päänahkaan liittyvien ongelmien kanssa. Olla se paras ystävä hiustenhoidossa, joka muistuttaa ettet ole näiden asioiden kanssa yksin.

Hiusvita on syvää ymmärrystä asiakkaamme hiustenhoidon tarpeista, suomalaista yhteistyötä ja työvoimaa sekä halua auttaa asiakastamme olemaan paras versio itsestään.

Kaikki Hiusvitan tiet vievät Terhiin

Hän on myös uusimpien Hiusvita-tuotteiden takana.

”Hiusvita-yrttinaamio & Hiusvita-hoitosuihke olivat luonnollinen jatko rakastetulle Hiusvita-tuotesarjalle.”

Haluatko päästä testaamaan uutuuksia?