Vastaukset 6 kysytyimpään kysymykseen Hiusvita-shampoosta

 1. Hiusvita-shampoossa on ainoastaan luonnonmukaista Sodium Coco Sulfatea – ja siksi se ei vaahtoa
  Sulfaatit ovat likaa sekä rasvaa poistavia pesuaineita – ja toisinaan ne toimivat liiankin tehokkaasti. Ne voivat tehdä hiuksista ja ihosta kuivat pestessään kaikki hiuspohjan luonnolliset ja hyvät öljyt pois. Hiusvita-shampoossa on ainoastaan Sodium Coco Sulfatea – luonnonmukaista, kookosöljystä johdettua pinta-aktiivia. Se on hyväksytty luonnonkosmetiikkaan. SCS on huomattavasti synteettisiä sulfaatteja parempi ihon ja päänahan terveydelle. Vaikka shampoo ei vaahtoa samaan tapaan kuin mihin olemme tottuneet, ei se vaikuta pesutehoon!
 2. Shampoo on vegaaninen, kotimainen ja eläinkokeeton
  Hiusvita-shampoo on kehitetty, tuotettu ja pakattu Helsinkiläisessä, eläinkokeettomaan kosmetiikkaan erikoistuneessa tehtaassa. Tuotekehityksessä on valittu parhaat raaka-aineet, jotka ovat turvallisia niin ihmisille kuin luonnolle, soveltuen myös herkälle iholle!Kotimaisuudesta kertoo myös tuotteella oleva Avainlippu-merkki.
 3. Hiusvita-shampoo sopii koko perheelle lapsesta vaariin
  Hiusvita-shampoo on luonnonmukainen ja hellävarainen shampoo, jota voi huoletta käyttää myös perheen pienemmät.
 4. Ei vahvoja hajusteita
  Hiusvita-shampoossa on hyvin mieto luonnonmukainen tuoksu, emmekä ole saaneet raportoituja oireita hajusteyliherkiltä!
 5. Riittoisa ja ravitseva
  Hiusvita-shampoo hoitaa ja puhdistaa päänahkaa, kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa hiuksia sekä parantaa hiusten kammattavuutta. Shampoo on riittoisaa eikä sitä tarvitse käyttää kuin 2-3 kertaa viikossa.

  Kastele hiukset, purista käteen shampoota, levitä hiuspohjaan ja vaahdota shampoota samalla hiuspohjaa hieroen. Huuhdeltaessa pois annetaan pestä hiusten pituudetkin.
 6. Kaiken takana on… parturi-kampaaja
  Koko Hiusvita-tuotesarjan takana on yli 20 vuotta parturi-kampaajana toiminut Terhi Päivärinta.