Rentouttava koti-spa

Seuraavilla vinkeillä voit helposti järjestää itsellesi voimaannuttavan spa-hetken omassa kodissa vaikkapa keskellä viikkoa.

Aloita tunnelman luomisella. Tee kotisi suihkutilasta mahdollisimman rauhallinen. Mikäli valojen himmentäminen on mahdollista, tee tilasta hämärä ja sytytä kynttilöitä. Kynttilöiden lepatus rauhoittaa mieltä. Satsaa hemmotteluun valitsemalla mahdollisimman laadukkaat ja ylelliset tuotteet. Asettele kylpytakki, kylpypyyhe ja tuotteet kauniisti valmiiksi kylpyhuoneeseen. 

Auta kehoa rentoutumaan musiikin avulla. Valitse itsellesi mieluisa rentoutusmusiikki. Pidä volyymi kohtuullisena ja keskity pikkuhiljaa päästämään irti päivän kiireistä. 

Tee pesuhetkestä hemmotteleva. Käy lämpimässä kylvyssä tai suihkussa pesten itsesi rauhallisesti hyväntuoksuisella suihkushampoolla, kuori iho halutessasi. Hiero päänahkaa hiustenpesun yhteydessä ja helli sen jälkeen hiuksiasi naamiolla. Suosittelemme Hiusvita-hiusnaamiota. Naamion vaikutusaikana voit kylvettää jalkasi kylpysuolaa sisältävässä vedessä. Mikäli tykkäät rentoutua saunan lauteilla, voi jalkakylvyn tehdä myös siellä samalla kuin saunan lämpö tehostaa hiusnaamion vaikutusta.

Hiusnaamio on tehokas keino saada kauniit ja hyvinvoivat hiukset. Naamion hoitava koostumus tekee hiukset pehmeiksi jo ensimmäisellä käyttökerralla hellien vaurioituneita latvoja. Jälkikäteen hiukset ovat helposti harjattavat, pehmeät sekä luonnollisen kiiltävät.

Huolehdi kehosta myös sisältäpäin. Lämpimän pesutuokion ja huolellisen kuivattelun jälkeen on hyvä hetki huolehtia sisäisestä ravinnosta. Keitä kupillinen rauhoittavaa teetä ja nauti mieleistäsi iltapalaa. Terveelliset herkut, kuten hedelmät tai pähkinät, täydentävät hemmotteluhetken.

Jatka iltaa hyvän kirjan parissa. Mikään ei viimeistele rentoutumista yhtä hyvin kuin lukuhetki puhtaissa lakanoissa omassa sängyssä. Kirjan pariin voit rauhassa antaa itsesi nukahtaa. Kauniita unia 💗