Laadukkaat hiustenhoitotuotteet

Käytä hiusten hoitoon laadukkaita ammattilaistuotteita, jotka edistävät päänahan hiusten normaalia toimintaa.

Ulkoisia tuotteita päänahan hoitoon ja hiusten hyvinvointiin on runsaasti tarjolla. Vertaile aina, mitä tuotteet sisältävät ja valitse tuotteet, jotka on valmistettu hiusten ja päänahan terveyden kannalta laadukkailla koostumuksilla.

Shampoon valinta
Valitse hiusten kunnon ylläpitoon ja hoitoon geelimäinen shampoo, joka sisältää pantenolia (B5), rosmariinikonsentraattia ja macadamiaöljyä. Kyseisellä koostumuksella tehty shampoo hoitaa ja puhdistaa päänahan ihoa, tuo hiusten pinnalle sopivaa kosteutta ja lisää hiusten kammattavuutta. Tuote on myös riittoisaa. Kyseisellä koostumuksella olevaa shampoota ei tarvitse käyttää kuin 2–3 kertaa viikossa. Levitä shampoota pieni määrä käsiin ja hiero sormin päänahkaan. Samalla shampoo levittyy myös pitkiin hiuksiin. Huuhtele hiuksia ja päänahkaa huolella muutaman minuutin ajan.

Hoitoaineen valinta ja käyttö
Kuivaa hiukset pesun jälkeen pyyhkeellä painellen. Vältä hiusten hankaamista. Kun hiukset ovat hieman kosteat, voit käyttää hoitoainetta.

Valitse hoitoaine, jossa on macadamiaöljyä, pantenolia (B5), rosmariinikonsentraattia ja soijaproteiinia. Hiero hoitoaine hiuksiin ja vältä jälleen turhaa hankaamista. Anna hoitoaineen vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele hiuksen lopuksi kylmällä vedellä, jolloin hiuspohja virkistyy, hiussuomut sulkeutuvat ja hiusten pinta silottuu. Sileät hiukset ovat kiiltävät.

Hoitoaine lisää hiusten kammattavuutta ja elävyyttä sekä vahvistaa ravintoaineiden ja shampoon vaikutusta.

Seerumilla viimeistelet hiusten ulkoisen hoidon
Käytä hiusseerumia viimeistelemään laadukkaan ravitsemuksen, shampoolla tehdyn pesun ja hoitoaineen vaikutus. Valitse seerumi, joka varmistaa parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Varmista, että tuotteessa on seuraavia ainesosia: Macadamiaöljyä, niasiinia (B3), C-vitamiinia, soijaproteiinia, sinkkiä, kuparia, magnesiumia ja kalsiumia. Näillä ainesosilla saavutat päänahan ihon terveyden kannalta parhaan ja kestävimmän lopputuloksen.