Päänahka kuntoon Hiusvita-seerumilla

Avainlippu-tuote Hiusvita-seerumi on vegaaninen ja eläinkokeeton, täysin kotimainen tehopakkaus päänahkasi hyvinvoinnille. Seerumi kosteuttaa ja virkistää hiuspohjaa, vahvistaa hiusjuuria, tuuheuttaa ja vahvista hiuksia sekä vähentää hilsettä.

Näiden vinkkien avulla saat Hiusvita-seerumista kaikki tehot irti.

  1. Kysymykseen ”kuinka usein hiusseerumia tulisi käyttää”, ei ole yhtä oikeaa vastausta. Hiusvita-seerumia voit käyttää niin usein kuin itse tarvitset, oli se sitten päivittäin tai kerran viikossa! Pääasia on, että löydät juuri itsellesi sopivan rutiinin seerumin käytössä. Säännöllisyys on kuitenkin hyvä muistaa, jotta seerumin teho pääsee vaikuttamaan kunnolla.
  2. Hiusvita-seerumi on erittäin helppo- ja monikäyttöinen – voit laittaa sen hiustenpesun jälkeen tai virkistämään hiuspohjaa myös niinä päivinä, kun et hiuksiasi pese.
  3. Niin kuin monessa muussakin asiassa elämässämme, perusta on kaiken a ja o – myös hiusten hyvinvoinnissa. Hiusvita-seerumi onkin kehitetty tukemaan nimenomaisesti päänahan hyvinvointia. Seerumi levitetään päänahkaan ja sieltä kohti pituuksia.
  4. Voit tehdä Hiusvita-seerumista myös hiusnaamion yhdessä Hiusvita-hoitoaineen kanssa! Lue ohjeet helppoon ja superkosteuttavaan naamioon tästä.