Avainlippu & Design From Finland

Hiusvita-tuoteperheen ulkoisille tuotteille – shampoolle, hoitoaineelle ja seerumille – on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki.

Lisäksi koko Hiusvita-tuotesarja on saanut Design From Finland -merkin.

Hiusvita-tuoteperheen taustalla on pieni suomalainen perheyritys. 

Tuotteiden sydän on jo yli 20 vuotta parturi-kampaajana toiminut Terhi Päivärinta. Vuosien aikana kuulleet asiakastarinat ja omat kokemukset synnyttivät idean laadukkaasta hiustenhoitosarjasta, joka kantaa tänä päivänä nimeä Hiusvita.

”Design from Finland -merkki tekee suomalaisen muotoiluosaamisen näkyväksi. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu.” (Suomalaisen Työn Liitto)

Kaikki mitä näet Hiusvitasta – kuvat ja videot, tuotteiden ulkoasut ja esitteet, ovat lähtöisin Hiusvitan oman valokuvaajan, graafikon, visuaalisen master mindin, Nean, työpöydältä.

‘’Olemme onnistuneet tuomaan suomalaisen muotoiluperinteen nykyaikaiseksi muotoilukieleksi, joka kertoo suomalaisen suunnittelun laadusta sekä suomalaisen luonnon inspiraatiosta.’’ – Terhi Päivärinta

‘’Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Avainlipun avulla voi viestiä tuotteen tai palvelun suomalaisesta alkuperästä luotettavasti.’’ (Suomalaisen Työn Liitto)

Hiusvitan ympärillä on nykyään suuri joukko kotimaista osaamista.

‘’Olemme äärimmäisen ylpeitä voidessamme olla mukana työllistämässä suomalaisia – niin suunnittelun, valmistuksen, markinoinnin, myynnin kuin logistiikankin osalta.’’ – Terhi Päivärinta