Näin suojaat hiukset kesällä

Ah, kevät! Ihana valoisuus, lämpö sekä auringonpaiste ☀️ Kesä kolkuttaa jo ovella.

Auringon voima henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen on valtava. Nyt säiden salliessa kannattaakin virkistää itseään ulkoilemalla paljon. 

Valitettavasti auringon säteily aiheuttaa kuitenkin vaaroja, joilta on hyvä suojautua. Koska myös hiukset saattavat vaurioitua pahasti liiallisen uv-säteilyn seurauksena, on Ihon lisäksi myös niitä syytä varjella aurinkoisimpaan vuodenaikaan. 

Listasimme alle vinkit, joiden avulla hiukset pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa myös kesäaikaan:

  • Käytä päähinettä. Aivan kuten ihonkin kanssa, on vaate paras tapa suojata hiukset tehokkaasti. Lippis, huivi tai kesähattu suojaa samalla myös herkkää päänahkaa. Pitkähiuksinen voi taittaa myös latvat suojaan hatun alle. Isolierinen hattu on siitä oiva, että se suojaa samalla myös kasvojen herkkää ihoa sekä varjostaa silmiä. Kaiken lisäksi hattu näyttää hyvältä!
  • Mikäli et voi suojata hiuksia päähineellä, on uv-suojan sisältämä hiuksiin jätettävä suihke tai voide paikallaan.
  • Uinnin ajaksi hiukset kannattaa sitoa kiinni.
  • Kesällä on hiusten suojaamisen lisäksi erityisen tärkeää myös hoitaa niitä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Käyttämällä Hiusvitan shampoota ja hoitoainetta pestessä sekä hoitamalla hiuksia lisäksi elvyttävällä ja vahvistavalla yrttinaamiolla saat hiukset kukoistamaan myös kesällä ja sen jälkeen.

Nautinnollisia kevään ja kesän päiviä 😎

Toivottaa,

Hiusvitan tiimi